Over Ons

Ria Poel Vastgoedkantoor in Paal-Beringen, regio Limburg

Ria Poel Vastgoed begeleidt u met het verkopen, verhuren, kopen en huren van woningen, appartementen en bouwgronden. U krijgt bij Ria Poel vastgoed een actieve en deskundige dienstverlening op hoog niveau. Advies en begeleiding is voor ons altijd maatwerk.

Ria Poel heeft in 2005 haar vastgoedkantoor, Ria Poel Vastgoed, in Paal-Beringen opgestart. Ze is een erkend professioneel vastgoedmakelaar en staat gekend voor haar betrouwbaarheid, eerlijkheid, kwaliteit en kennis in onroerende goederen. Ze heeft veel ervaring en kennis van de West-Limburgse immomarkt, meer specifiek regio's zoals Paal - Beringen, Koersel, Tessenderlo, Ham, Lummen, Heusden - Zolder en omgeving.

Tot slot is Ria Poel lid van het CIB en volgt de strenge deontologische regels opgelegd door het BIV. Al onze contracten worden opgesteld op basis van de regels aanbevolen door deze organisaties.

Op zoek naar een goede vastgoedmakelaar in Paal - Beringen en omgeving? Neem nu vrijblijvend contact of vraag een gratis schatting van uw woning!

Contacteer ons