Rentmeesterschap

Rentmeester in Paal - Beringen, regio Limburg

Wilt u ook verhuren zonder zorgen tijdens de hele huurperiode? Bent u op zoek naar een goede rentmeester voor uw opbrengsteigendom in Limburg? Ria Poel Vastgoed uit Paal - Beringen is als rentmeester uw ideale partner voor het vlot en zorgeloos verhuren van uw appartementen en woningen. We begeleiden u niet alleen met de verhuur maar ook met de bekommernissen die zich tijdens een verhuurperiode voordoen.

Ontdek alvast enkele troeven van ons rentmeesterschap

  • Wij zorgen voor de verhuring, het opmaken van de contracten en plaatsbeschrijving
  • Wij regelen voor u een correcte inning en doorstorting van de huurgelden
  • Wij zorgen ervoor dat kleine herstellingen dadelijk gebeuren. De eigenaar wordt steeds verwittigd, hoe klein de herstelling ook is. Voor grote werken of herstellingen wordt eerst een bestek opgemaakt en voorgelegd aan de eigenaar.
  • Wij zorgen voor de jaarlijkse indexaanpassing en uitsplitsing van de eventuele gemeenschappelijke kosten tussen eigenaar en verhuurder.
  • Bij wanbetaling of andere huurproblemen nemen wij de volledige opvolging op ons (door onze rechtsbijstandsverzekering kunnen alle advocaatskosten verzekerd worden)
  • Elke maand krijgt u van ons een gedetailleerd verslag van alles wat er met uw eigendom gebeurd is. Herstellingen worden met de nodige facturen gestaafd.

Wil u meer weten over het verhuren van appartementen of rentmeesterschap in Limburg?
Neen nu contact met Ria Poel Vastgoed in Paal - Beringen!